Feladatkezelés

Tudta Ön, hogy:

egy átlagos dolgozó az esetek 42%-ában egyszer egy héten rossz adatot használ fel a munkája során?

FeladatkezelésA munkatársakra kiosztott feladatokat és a kért határidőket elektronikus feladatkezelő rendszer nélkül nehéz ellenőrizni és nyomon követni. Feladatkezelő szoftver alkalmazásával a vezetőknek teljes rálátásuk van a feladatokra és a munkafolyamatokra, követhetik a határidőket, ellenőrizhetik, hogy az egyes feladatok milyen állapotban vannak. A feladatkezelő funkcióinak köszönhetően akár távolról, mobil elérés alkalmazásával is rálátásuk lehet a munkafolyamatokra. A felelősség a vállalat méretével egyre nagyobb. Miért ne használjuk ki az informatika által biztosított lehetőségeket a vezetői feladatatok megkönnyítésére?

A feladatkezelő szoftvernek az alábbi elvárásoknak kell megfelelnie:

  • feladatok rögzítése,
  • feladatok kiosztása,
  • határidő és állapot ellenőrzés,
  • feladatok, dokumentumok, munkafolyamatok kapcsolatának ellenőrzése.

A szervezetben keletkező feladatok nyilvántartására, állapotuk követésére és feladatok felelősöknek való kiosztására alkalmazzák a feladatkezelő rendszereket. Feladat kiosztás történhet egyetlen felhasználónak vagy akár egy felhasználói csoport számára. A feladatkezelő rendszer úgy lett kitalálva, hogy a csoport tagjai egymás tevékenységét is átlátják, ami nagyban növeli a munka hatékonyságát. Minden felhasználó egyedileg, saját beállításainak megfelelően értesítést kaphat e-mailben a számára kiadott feladatokról:

  • Új feladat érkezéséről automatikus értesítés,
  • Figyelmeztetés küldése a feladat határidejének közeledtéről,
  • Értesítés lejárt határidőről.

Az elektronikus feladatkezelés biztosítja a feladatok közötti keresést számos szempont szerint. Kereshetünk a végrehajtott, függőben lévő vagy éppen lezárt feladatokra, de kilistázhatjuk a saját magunk által kiosztott feladatokat, illetve azokat, amelyet a feladatkiosztás során el kell végeznünk.

 

Okozott már Önnek bosszúságot, hogy egy feladat nem készült el a megadott határidőig? Esetleg nem volt egyértelmű, ki miatt áll egy nagyon fontos folyamat?

 

Olyan rendszert ajánlunk megoldásként, amely ellenőrizhetővé teszi a feladatok elvégzését és a kapcsolódó munkafolyamatokat, ráadásul hatékony felülettel szolgál a csoportmunkák elvégzésére és a dokumentumok nyilvántartására. Lépjen kapcsolatba munkatársainkkal, akik részletes információkkal szolgálnak majd komplex megoldásunkkal kapcsolatban!

Go to top