Workflow funkciók

Egy megfelelő workflow szoftver bevezetésével átláthatóvá válik a vállalat szervezeti működése, optimalizált költségekkel számolhatunk, és a folyamatszabályozó rendszernek köszönhetően a szervezet jövőbeni változásai is támogathatóvá válnak.

Workflow funkciókEgy hatékony workflow rendszer számos funkcióval segítheti a vállalat munkafolyamatait. Definiálhatunk a gyakran ismétlődő üzleti folyamatokra sablon munkafolyamatokat (pl. szerződésjóváhagyás, számlaigazoltatás), de emellett szükséges, hogy a szoftver támogassa a szokásostól eltérő, adhoc jellegű munkavégzést is. Fontos, hogy mindenki csak a számára kompetens munkafolyamatokhoz férhessen hozzá, de azokhoz mindenképpen, és legyen megoldás benne a szabályozással kapcsolatos dokumentumok kezelésére is. A workflow rendszer kommunikációs felület is, ahol a felhasználók információt cserélhetnek egymással, ezzel is erősítve a csoportmunkát. Mindemellett megkönnyíti a mindennapi üzletmenetet, ha a vállaltunknál már bevezetett, vagy a jövőben bevezetni kívánt ERP rendszerhez is integrálható.

 

Érdekelné egy olyan megoldás, amely a fenti funkciókat egy szoftverben egyesíti? Amellyel nemcsak vállalata munkafolyamatait tudja automatizálni, hanem hatékony segítséget nyújt a feladatkezelés, a csoportmunka és dokumentumkezelés területén is? Lépjen kapcsolatba munkatársainkkal és bemutatjuk Önnek szoftverünket működés közben!

Go to top