Jogosultságkezelés

A jogosultságkezelés egy fontos workflow funkció, hiszen az információs- és adatbiztonság ma már minden vállalat esetében kulcsfontosságú. Röviden annyit jelent, hogy minden munkatárs kizárólag a jogosultságának megfelelően rögzíthessen, módosíthasson, illetve olvashasson iratot.

Tudta-e Ön, hogy:

az alkalmazottak 72%-a tulajdonított már el a munkahelyéről információkat?

Jogosultságkezelés

A jogosultságok szabályozásával elkerülhetjük, hogy kollégáink olyan információkhoz férhessenek hozzá, amelyben nem kompetensek, bizalmasak vagy a munkakörüket nem érinti. Ugyanakkor biztosítani kell, hogy a munkafolyamat teljesítése érdekében a feladatvégrehajtásához szükséges eszközökhöz és információkhoz hozzáférjenek.

A jó munkafolyamat-támogató rendszer korlátlanul, akár több szinten képes jogosultsági csoportokat kezelni, illetve egy adott felhasználó korlátlan számú csoportba is besorolható.

Az egyes felhasználókat az egyszerűbb kezelés érdekében a meglévő szerepkörök valamelyikéhez kell rendelnünk és máris használhatják a rendszert. A szerepkörök változtatásával minden oda tartozó felhasználó joga egyszerre változtatható.

 

Szeretné biztonságban tudni vállalata munkafolyamatait és a kapcsolódó dokumentumokat? Szeretné elkerülni, hogy cége fontos információ rossz kezekbe kerüljenek? Keresse munkatársainkat, akik megnyugtató és hatékony megoldást kínálnak majd problémáira!

Go to top