Workflow szoftver

Tisztában van azzal, hogy:

az irodai dolgozók havonta 2 napot kereséssel töltenek és az esetek 32%-ában nem találják meg, amit keresnek?

Workflow szoftver

Az üzleti életben kulcsfontosságú az idő minél hatékonyabb kihasználása, a szükséges információ birtoklása, a gyors, pontos reagálás és a rugalmasság.  A felsorolt problémákra adnak hathatós megoldást a workflow szoftverek, amelyek a vállalati munkafolyamatok szabályozására és automatizálására jöttek létre. Egy jó workflow szoftver segítségével egyszerűen és gyorsan automatizálhatóak a céges munkafolyamatok, legyen szó akár vállalaton belüli vagy vállalatközi üzleti folyamatokról. Mivel a workflow támogatásnak köszönhetően átláthatóan szabályozhatóak a különféle munkafolyamatok és optimálisabban eloszthatók a dolgozói erőforrások, így időt és pénzt takaríthat meg vállalata.

A folyamatkezelő megoldásoknak egyik legnagyobb előnye, hogy jogosultságtól függően megtekinthető a munkafolyamathoz kapcsolódó minden információ:

  • kik vesznek részt az adott munkafolyamatban,
  • az egyes munkafázisok hogyan állnak jelenleg,
  • milyen döntések születtek,
  • milyen dokumentumok kapcsolódnak a folyamathoz,
  • milyen határidőknek kell teljesülnie,
  • történt-e már bármilyen okból késedelem stb.

Workflow szoftver használatával a már lezárt és a folyamatban lévő munkafolyamatok is könnyen átláthatók és képben lehetünk saját teendőinkkel is, biztosítva számunkra a gördülékeny és hatékony munkavégzést. Workflow szoftver alkalmazásával nem rekednek meg üzleti folyamatok, minden fázishoz megadható konkrét felelős és határidőket rendelhetünk az egyes lépésekhez.

Szeretné Ön is egységes mederbe terelni vállalata üzleti folyamatait? Fontos lenne Önnek, hogy az információk a megfelelő időben, a megfelelő munkatársaknak rendelkezésére álljanak? Kérje cégre szabott árajánlatunkat munkafolyamat-támogató rendszerünkre, vagy további információért keresse munkatársainkat!

Go to top