Workflow program előnyei

A workflow rendszerek olyan szoftvermegoldások, amelyek egyrészt irányítják, másrészt automatizálják a különféle munkafolyamatokat. Feladatuk, hogy az információ a megfelelő időben a megfelelő ember számára rendelkezésre álljon. A workflow rendszerek tehát segítik az információáramlást, ezáltal hozzájárulnak az egyébként időigényes adminisztrációs folyamatok hatékonyságához.

Workflow program előnyei

Ha vállalatunknál workflow rendszert vezetünk be, akkor minden munkatárs a szervezetben elfoglalt szerepe szerinti tevékenységét végezheti úgy, hogy közben a hatékony munkavégzéshez szükséges összes adatot, információt, dokumentumot megkapja, és szükség szerint továbbíthatja is. A workflow rendszer résztvevői a jogosultságuknak megfelelően képet kaphatnak a munkafolyamatok pillanatnyi állásáról, az elvégzendő feladatokról és a határidőkről.

A felhasználói tevékenységeik elvégzésére nemcsak a workflow rendszer saját eszközeit (pl. beviteli ablakok, döntési felületek) használhatják, hanem támogathatják munkájukat bármilyen egyedi alkalmazás indításával is, illetve paraméterek átadásával is ezen alkalmazások felé.

 

Ha vállalatánál sok időt vesz el munkatársai idejéből a folyamatos adminisztráció és akadozik az információáramlás is, érdemes olyan folyamattámogató rendszert bevezetni, ami nemcsak az üzleti folyamatok elektronikus leképezését végzi el, hanem támogatja a csoportmunkát és dokumentumaink megfelelő kezelését is.

 

Ha kíváncsi arra, hogy az Ön cégében milyen hatékonyságnövekedés érhető el munkafolyamat-támogató szoftver bevezetésével, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!

Go to top